Dag van de directeur


31 januari    Dag van de directeur

 

Ondanks alle negativiteit in de media, ben ik nog altijd blij  deel uit te maken van het onderwijslandschap. Nog wat blijer na gisteren…

Nietsvermoedend (een directeur is zelden met zichzelf bezig), werd ik verrast door een “gelukkige directeursdag”- verwelkoming van juf Hedwig waarmee het startschot gegeven was. Kort nadien gevolgd door een heerlijke mand Italiaans lekkers van het oudercomité (yes, ik ben verliefd op Italië), waarvoor van harte dank. Er zal uitgebreid van genoten worden!

Post van het 6de leerjaar: “Beste juf Ann, daar jij nog geen werk genoeg hebtJ, zullen we jou vandaag wat werk geven: een opdrachtenronde door de school waarmee je jouw cadeau kan verdienen”. Wie ooit nog durft beweren dat leerkrachten niet creatief en inventief zijn, is nog niet in De Zonnewijzer geweest. Ik startte een boeiende, superleuke tocht door alle klassen. Ik weet nu mijn neus staan, ken de kleuren allemaal, kan tellen tot 5 (met springen erbij), leerde veters knopen, kan lezen met klinkers én medeklinkers, ken de hoofdletter J, heb de tafels van 4 en 7 geoefend, ken de provincies en hun hoofdsteden, oefende mijn Franse vocabulaire en … buisde voor de 28 landen van de EU met hun hoofdsteden. Maar onze juffen zijn mild en lieten mij toch “naar het chauffagekot” trekken. Neen, neen, geen panne, wel een (welverdiend?) cadeau: een pracht van een fotokader met alle schatten van de school erop, jaja, de “konkelfoes-juffen” incluis.

Binnenkort kunnen jullie mee genieten en zal deze geweldige foto ten toon hangen in de lange gang!

 

Dank aan juffen, leerlingen en ouders!! De meeste dagen zijn leuk, maar gisteren  krijgt toch weer een speciale plaats in mijn directiehart.

 

Noot van de leerkrachten: Dik verdiend!!!!!!!

 

keep-calm-vandaag-is-het-dag-van-de-directeur