Dag van de Directeur


Op 31 januari s het ‘Dag van de Directeur’… vandaag dus!

Tijd om juf Ann eens in de schijnwerpers te plaatsen.

Op maandagavond bleven we allen wat langer om stiekem een hele sliert ballonnen op te blazen. Deze maakten we allemaal aan elkaar vast in een grote U-vorm. Deze zouden op dinsdagochtend rond de deur van de bureau van juf Ann gehangen worden. In de loop van de dag kwamen er al allemaal post-its-briefjes binnen waarop allemaal complimentjes stonden geschreven door al het personeel van De Zonnewijzer. Dat was niet moeilijk, onze juf Ann is een parel van een directie!

Eigenlijk waren we nog meer van plan met die ballonnen. We gingen haar hele bureau ermee vullen… maar geen enkele sleutel paste op haar deur… 😉

Maandagochtend slopen we met onze ballonnen door de gangen van de school. We waren alert om te zien of juf Ann nog niet verscheen, maar het lukte ons om ongezien de ballonnen en de post-its op de deur te hangen.

Dat was al een hele verrassing voor onze directie! Maar er zijn nog meer mensen op haar school.

In de loop van de dag lieten we de kinderen naar haar bureau gaan om ook een complimentje te gaan uitdelen. Al snel was het zoeken naar een leeg plaatsje waar je nog een complimentje kon kleven.

 

Juf Ann, fijn dat je onze directeur bent en blijf nog maar lang onze baas!

 

Bestand 31-01-17 20 21 02   Bestand 31-01-17 20 19 25