Frieeeeeetjeeeesssss voor 5B!


De klas die de meeste pizza’s verkocht (rekening houdend met het aantal kinderen in de klas), kreeg als beloning frietjes tijdens een middagpauze. We waren dan ook door het dolle heen wanneer we te horen kregen dat 5B won! De vorige jaren was het de klas van 6B die met deze lekkere prijs ging lopen.

Vrijdag 10 februari, rond vijf voor twaalf, wandelden juf Ann en onze secretaresse Veerle met 2 verdachte pakketjes naar klas 5B. Ze lieten een spoor achter van overheerlijke frietgeur en enkele in zwijm gevallen leerlingen.
Maar er kan maar één klas de winnaar zijn… 😉
De twee juffen werden met open armen en gejuich onthaald in de klas. Wanneer iedereen zijn deel had opgeëist, werd het opeens ijzingwekkend stil…mmmmmmmmmm.
De geur hing in onze gang en juf Mieke, die haar klas aan de andere kant van het gebouw heeft, moest mij ‘opeens’ toch nog eens dringend iets komen vragen. 🙂

Alle leerlingen van De Zonnewijzer hebben hun best gedaan om veel pizza’s te verkopen, waarvoor nog eens een dikke proficiat! Het was een spannende strijd, maar wat ben ik blij dat ik de juf ben van 5B.

Grote dank aan mijn leerlingen met goede verkooptechnieken en aan juf Ann.

Groetjes,

Juf Leen

IMG_1393 IMG_1394 IMG_1395 IMG_1396