Jaarthema: lichtpuntjes


Vorig jaar gebeurden er allerlei zaken doorheen het jaar met onze schoolboom. Dat was het jaarthema van 2021-2022. Dit schooljaar is ons jaarthema ‘lichtpuntjes‘. De vuurtoren is ons zichtbare symbool.

Elke maand komen we met de hele school samen en doen we iets rond dit thema. Daar zit steeds een boodschap achter. Dit schooljaar koppelen we de lichtpuntjes ook aan onze leef- en leerhoudingen en maken er elke maand een actiepunt-lichtpunt aan vast. Het worden de extra felle lichtpuntjes van het jaar!

Vandaag konden de kinderen bij het binnenkomen van de school al onmiddellijk de vuurtoren zien. Daarna mochten ze hun naam zetten in een lamp die op de speelplaats getekend was.

In de namiddag kwam Frans, de vuurtorenman, langs. Hij vertelde over wat een vuurtoren is en wat die eigenlijk doet. We gaan samen met de hele school proberen om de vuurtoren van de school steeds brandende te houden.

We eindigden samen zingend en bewegend op de golven van het licht!

Op het einde van de schooldag organiseerde de ouderraad nog een receptie voor alle kinderen, ouders en leerkrachten! We zijn vertrokken!!