Onthulling van Knuffelbeer


De hele week was het knuffelweek. Van complimentjes geven tot torens bouwen met knuffels, van dansen op ‘I want to knuffel’ tot rebussen oplossen, van kleurplaten tot puzzels, van lief zijn voor elkaar tot gedichtjes aanvullen, het was een ‘warme’ week.

Het was Knuffelbeer die ons aanzette om hier bijzonder ons best voor te doen. Knuffelbeer was ook diegene die we fysiek konden knuffelen. Maar wie was die Knuffelbeer? Elke dag kregen we na onze knuffelopdrachten tip. Zo kwamen we te weten dat Knuffelbeer niet in Weerde woont, ouder is dan 30 jaar en jonger is dan 45 jaar. Knuffelbeer eet graag Grieks en heeft zelf twee kinderen. Met de laatste tip, Knuffelbeer heeft nog dansles gegeven, werd de lijst van mogelijke leerkrachten kleiner en kleiner. Alle juffen en meester werden op de rooster gelegd met een dagelijkse vraag: ‘Eet jij graag Grieks?’

Zou het juf Leen zijn of toch juf Kara? Loopt juf Eva directeur elke dag met een masker rond? Nee, juf Annelien is te groot en meester Tom zag ik toen Knuffelbeer op de speelplaats was, dat kan dus niet.

Storm Eunice zorgde dat de grote live onthulling op vrijdagmiddag niet kon doorgaan. Dan maar met een filmpje op maandag.

Ontdek je mee wie Knuffelbeer was?

Hier zie je wat sfeerbeelden van enkele knuffelactiviteiten: