Oudercomité – Wie zijn we?


Wie zijn we? Wat doen we? Kalender

Van harte welkom op de website van ons oudercomité!

Wij zijn een groep gemotiveerde en betrokken ouders die zich inzet voor de leerlingen en de school. Iedereen die mee wil denken, plannen en werken met de directie en de leerkrachten aan het leven op school, is van harte welkom op onze vergaderingen of bij onze activiteiten. Door samen te werken kunnen we de school nog beter maken voor onze kinderen.

Het oudercomité vergadert een 7-tal keren per jaar. De data vind je op de kalender. Uiteraard ben je steeds welkom op onze vergaderingen. Maar ook als je liever de handen uit de mouwen steekt dan te vergaderen, ontvangen we jou met open armen. Oproepen voor hulp bij onze activiteiten krijg je via de boekentas van jouw kind of lees je op onze Facebookpagina. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om te helpen bij de klusjesdienst, de pannenkoekenbak, het grootouderfeest, de dag van de leerkracht of de werkgroep verkeer.

Bestuur

Voorzitter: Wouter Janssens

Penningmeester: Guy Lemmens

Secretaris: Elke De Haes
Coördinator feestcomité: Vicky Fierens
Coördinator verkeerswerkgroep: Bart Nobels

Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het oudercomité? Like dan onze pagina op Facebook!

Heb je een vraag over onze werking of wil je graag de verslagen van de vergadering ontvangen, laat het ons weten: oudercomitezonnewijzer@gmail.com