Schoolfeest 2022


Na 2 jaar mogen en kunnen we weer: SCHOOLFEEST!!!! Dit zal doorgaan op zaterdag 21mei 2022.

De Zonnewijzer presenteert…

Schoolfeest in de Zonnewijzer!

Om 10.00u gaan onze deuren al open! Wauw… extra veel tijd om te genieten…

Wat staat er allemaal te gebeuren?

  • Lekker ontbijt in de aanbieding! Je kan genieten van een tasje heerlijke koffie, thee of fruitsap en een lekkere koffiekoek.
  • Play – time: De kinderen kunnen al vanaf 10.00u deelnemen aan onze spelletjesmarkt, een gek kapsel laten maken, foto’s maken aan de photobooth, zich laten schminken of springen op het springkasteel… Er is voor ieder wat wils.
  • Wandelplezier: Tussen 10.00u en 12.00u kan je deelnemen aan onze Sprookjeswandeling met leuke opdrachten. De wandeling is buggyproof en is ongeveer 5 km lang. Je kan je inschrijven aan de kassa op de speelplaats. Er volgt na de wandeling een leuke beloning voor de kinderen.
  • Praat – en eetcafé: Een hapje eten en iets drinken op onze school. Dat kan zeker! Vanaf 12.00u gaat de hele bar open en kan je ook genieten van een heerlijke hamburger, een lekker ijsje of knapperige chips.   

Dit jaar organiseren we geen optredens, om iedereen de kans te geven aanwezig te zijn. Er zijn doorlopend talrijke spelletjes en activiteiten te doen in onze school.  

Wees welkom om een hele dag te vertoeven in en te genieten van De Zonnewijzer, want daar alleen tellen de zonnige uren! 

Groetjes van het hele schoolteam van De Zonnewijzer!