Strapdag


Op vrijdag 16 september was het stepdag … euh, ik bedoel strapdag. Vanaf 08.15 werd de speelplaats reeds overstelpt door steps, rolschaatsen, skateboards, …! De kinderen genoten duidelijk van al het rollend materiaal.
Voor de juffen is dit een dagje waar hartaanvallen niet veraf zijn!
Gelukkig zijn er buiten wat schrammen en een paar bulten, geen grote incidenten geweest.
Elke klas mocht ook meedoen aan een grote gocart-race in de Pastorijstraat, dat was een uur vol extase! De foto’s hiervan komen eerstdaags op de site van De Zonnewijzer.
Tijdens de middag werd de blauwe poort opengezet, zodat iedereen ook eens in de Pastorijstraat kon rollen met hun materiaal. En wie niets meegebracht had, kon iets uitlenen van een vriend(in) of het speelgoedhuisje.
Wat dit jaar compleet nieuw was, was ‘het hoverboard’. Wie dit niet kent, kan hieronder een foto bekijken.
Een paar leerlingen van het 5de leerjaar hadden dit dure speelgoed bij en lieten ook anderen de kans om het te besturen. Nel, Emile L. en Célio waren zo lief om hun hoverboard te delen en medeleerlingen aan te leren hoe ze ermee moesten rijden.
Ook de juffen van het vijfde waagden hun leven en kwamen toch enkele meters ver, zonder schrammen of bulten. Hiervan is spijtig genoeg geen beeldmateriaal ;-).

Maar wat waren al de juffen van de Zonnewijzer toch o zo blij, toen de bel ging om 15.35…! Oef, iedereen weer veilig naar huis!

 

Juf Leen

img_1247 img_1248 img_1250