Zeeklassen dag 5


Enkele nachtelijke overgevertjes bewijzen dat de frietjes erg lekker waren! Juf Lut is de dichtsbijzijnde leerkracht en moet haar bed verlaten. Dat is niet de eerste nacht…

Al de andere kindertjes slapen diep tot een vervelende juf ze komt wekken, hier en daar zelfs met een flits! Voor de eeuwigheid vastgelegd…

Na het ontbijt (Chocopops!!!) moeten we aan het vervelendste werk beginnen van deze week: onze koffers weer pakken en die kamers netjes inladen.

Het zand vliegt samen met onze hoeslakens van de matrassen, de schoenen worden tussen de propere kleren gepropt, een vriendje zit bovenop de valies en de verloren tandenborstel wordt teruggevonden tussen de zwemspullen.

Het lukt ons op een uur, incluus de vrachtwagen laden!

De poetsploeg vond enkel nog een hele kast vol propere spullen. Hoezo? Ontsnapt aan de regeltjes van de juffen! Deze jongen is het gewoon dat je op het einde enkel maar vuil linnen hebt, dus die zak in je koffer en je bent klaar!

Gelukkig hadden we de beste week sinds het begin van september, wat een stralend weer!

Om onze week af te sluiten, doen we nog een laatste activiteit. Wat moet je doen op de dijk aan zee? Met een go-car rijden natuurlijk!

We leven ons uit op wieltjes en vinden het veel te kort duren!

Nu nemen we afscheid van juf Eva N! Die heeft ons heel de week geholpen!! Dank u wel!

Wij moeten nu naar het station. Dag Flipper! Dag De Panne!

Op de trein bedanken we Jitske en Lisanne met een lied. Ook zij hebben 5 dagen hun beste beentje voorgezet en waren een echte hulp voor ons!

Om alle tradities in ere te houden, komen we met vertraging toe in Weerde! Het moet blijkbaar zo zijn. Hoe is de leuze ook weer van de Belgische Spoorwegen? ‘De trein is altijd een beetje reizen’. Wij voeren er lustig aan toe: ‘Steeds te laat kunnen wij echt aanprijzen!’ 😉